Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen. U kan er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meet the Team

In 2002 nemen wij, 2 zussen Marleen en Carine Van de Populiere , de bekende juwelierszaak Vandendriessche over. Naast een breed gamma van juwelen en uurwerken kan u bij ons ook terecht voor herstellingen, gaatjes prikken, oude juwelen die in de kast blijven liggen, hernieuwen tot een stijlvol eigentijds juweel!

 

Ook kan je bij ons terecht voor de hoorapparaten en gehoorbescherming van Lapperre, Sarah onze audiologe komt hiervoor op regelmatige tijdstippen langs.

Openingsuren

Ma  : 14:00 - 18:00

Di    :   9:00 - 18:00

Woe:   9:00 - 18:00

Do   :   9:00 - 18:00

Vr    :   9:00 - 18:00

Za   :   9:00 - 18:00

Zon- & feestdagen   :   Gesloten


Contactformulier

 
 
 
 
 
 

Vaak gestelde vragen

V:  Doet gaatjes prikken pijn?


A:  Met ons systeem is het zetten van gaatjes een kwestie van seconden. Het zetten van de gaatjes wordt vrijwel altijd als een klein prikje ervaren. Het systeem is dus ook voor kinderen uitermate geschikt.

 

V:  Hoelang moet ik mijn eerste oorringen dragen?


A:  Verwijder de oorringen niet tijdens de eerste 6 weken na het zetten van de gaatjes. Raak het oor en/ of de oorbellen niet onnodig aan. Duw de pousette (sluiting) niet dichter aan. De pousette moet zicht altijd aan de achterkant van de oorsteker bevinden om te zorgen voor voldoende luchtcirculatie. Er is een inkeping voor de optimale positie van de pousette. Ontsmet deze dagelijks de eerste weken, u kan hiervoor speciaal oorsept bij ons verkrijgen. Ook achteraf is dit handig, om de oorringen te vervangen, eerst ontsmetten, nieuwe oorring plaatsen en terug ontsmetten. Als u gouden oorringen kiest bij het prikken hoeft u deze niet te vervangen na 6 weken. Deze mag u zolang dragen zoals je wenst. De stalen worden aangeraden te vervangen na 6 weken.

 

 V:  Wat is de kostprijs?


A.  Oorringen van chirurgisch staal en titanium: tussen € 12 en € 36 afhankelijk van welk model u kiest.

    Gouden oorringen van 14kt of 18kt zitten tussen de €5 en € 89

    Ontsmettingsmiddel, oorsept kost € 2.5 per flesje.